Om Labs²

Labs² är ett mjukvaruföretag som levererar det egenutvecklade affärsstödsystemet BRIKKS för avancerade och automatiserade bredbandstjänster.

Senior Javaarkitekt med ambition att erövra världen
Labs² har sedan 1997 utvecklat affärsstödsystemet BRIKKS som möjliggör för stadsnät att kunna erbjuda avancerade och automatiserade bredbandstjänster. Allt fler företag har upptäckt fördelarna med vårt system och genom vårt täta samarbete med Cisco har nya möjligheter öppnat sig för oss, även globalt. Labs² har en längre tid arbetat agilt enligt Scrum. Test Driven Development och Exploratory Testing tillhör också vår vardag och till vår hjälp har vi både kommersiella och egenutvecklade verktyg. Nu behöver vi förstärka vår utvecklingsavdelning i centrala Lund med en erfaren javaarkitekt.

Kan det vara du?

Om tjänsten

Som javaarkitekt i Labs²s utvecklingsavdelning, som idag består av ca 10 personer, kommer du att vara en drivkraft i utvecklingen av BRIKKS, såväl gällande arkitektur som kravspecifikation, design och systemutveckling. Du kommer att fungera som en ledargestalt ur utvecklingssynpunkt och vara den som tar initiativet vid designmöten och workshops.

Din profil

Du har uppemot 10 års arbetslivserfarenhet varav en del som javaarkitekt, gärna med systemansvar. Vidare har du erfarenhet av byggverktyg, enhetstestning, automatiserad testning, Continuous Integration och Test Driven Development. Det är önskvärt att du har erfarenhet av applikationsservrar och Linux. Vi ser dessutom gärna att du har några års erfarenhet från utveckling av faktureringssystem, OLF och liknande. Förutom svenska behärskar du engelska såväl i tal som i skrift. Kan du spanska är det ett plus i kanten.

Som person drivs du av en passion för systemutveckling och kreativa lösningar. Du trivs bäst med mycket ansvar och när du får agera rådgivare och mentor. Du är kommunikativ och upplevs som drivande och engagerad av personer i din omgivning. Dina beslut är väl genomtänkta och du har ett sinne för helheten.

Labs² erbjuder

Dina kollegor är ett sammansvetsat gäng med ett stort och märkbart engagemang för systemutveckling och verksamhetsnytta. De beskriver Labs² som en platt organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter för den enskilde att påverka. Ambition, kreativitet och humor genomsyrar arbetsplatsen. BRIKKS i sig är en stabil, mångfacetterad produkt, med hela spannet från hårdvara till användargränssnitt, som utvecklingsavdelningen känner stor stolthet över.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående och placering i Lund. För denna rekrytering använder vi Dfind, vänligen kontakta rekryteringskonsult Ida Edström för vidare information, 0733-573644 eller Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Välkommen med ansökan via www.dfind.se.