Eniro skriver avtal med Labs² om tjänsteleverans via Ti BRIKKS.
Pressmeddelande
Tisdag, 29 Mars 2005

Affären innebär att Eniro kommer att anpassa ett antal tjänster till Ti BRIKKS-plattformen.

”Det är glädjande att en av de största aktörerna på den digitala tjänstemarkanden väljer att anpassa några av sina tjänster till Ti BRIKKS. De första tjänsterna som anpassas till Ti BRIKKS är Eniros populära söktjänster Gula Sidorna, Privatpersoner, Sök på Internet och kartor”, säger Jonas Birgersson VD på Labs².

"Eniro har idag Sveriges största utbud av online-tjänster som underlättar användarnas informationsinsamling. Kombinerat med säkra internetuppkopplingar utgör vi idag den självklara startpunkten för alla som söker information. Tillsammans med Labs²s produkt Ti BRIKKS kan vi på ett nytt sätt sätta in dessa tjänster i ett lokalt sammanhang och på ett effektivt sätt öka vår räckvidd" säger Christer Pettersson, produktchef för eniro.se.

  ”Fler och fler tjänsteleverantörer får upp ögonen för Ti BRIKKS som ett effektivt sätt att nå nya kundgrupper i bredbandsnäten. Vi ser framför oss ytterligare samarbeten med tjänsteägare som kommer att underlätta i vardagen för våra användare. Allt för att ge en bättre bredbandsupplevelse.”, säger Jonas Birgersson.

För mera information;
Jonas Birgersson
VD Labs²
+46 70 515 27 62

Christer Pettersson
Produktchef eniro.se
+46 70 362 33 11


Labs² är en koncern som med modern teknik, operatörskunskap och egna utvecklingsresurser skapar tjänster för bredband.

Produkterna inkluderar: tjänsteinfrastruktur (inkl portal och affärssystem), egen teleoperatörsverksamhet (inklusive IP telefoni), egen Internetoperatör samt kompletta system för att erbjuda TV, film och musik.

Labs² agerar primärt på den skandinaviska stadsnät och operatörsmarknaden med anläggningar i Stockholm, Oslo samt högkvarter i Lund.

För den breda allmänheten innebär tjänsteinfrastruktur valfrihet mellan olika operatörer och möjligheten att själv välja och skapa digitala tjänster.

Detta uttrycker sig i form av billigare och bättre telefoni och bredbandsuppkoppling samt större utbud av TV, film och musik.