Västsvenska Fotolaboratoriet (VSFL) tecknar avtal med Labs²
Pressmeddelande
Måndag, 11 Juli 2005

Västsvenska Fotolaboratoriet (VSFL) tecknar avtal med Labs² om tjänsteleverans för Fototjänsten PictureNet via bredbandsportalen BRIKKS.

Avtalet innebär att VFSL når nya kundgrupper med sin populära fototjänst PictureNet. För Labs² innebär affären att utbudet i Tjänsteinfrastrukturen BRIKKS breddas ytterligare.

VSFL är ett av Sveriges främsta företag inom fotoframkallning. Företaget grundades 1955 och 1998 började man ta emot beställningar digitalt. Antalet digitalkameror växer idag starkt i Sverige och efterfrågan på kompletterande tjänster likaså.

PictureNet hjälper kunden att hantera allt kring sina digitala bilder. I tjänsten kan kunderna beställa papperskopior, göra webbaserade fotoalbum, dela med sig av sina bilder till vänner, förbättra och rama in bilder samt spara högupplösta bilder på en central server.

Qrt Winbo, VD på VSFL:

Vi söker hela tiden nya vägar att nå ut med vår produkt. Via BRIKKS knyts våra produkter och tjänster på ett naturligt sätt ihop med kundernas övriga digitala tjänster.

Jonas Birgersson, VD på Labs²:

PictureNet är ett utmärkt exempel på hur traditionella företag kan utveckla och förbättra sin kärnverksamhet via digital teknik och bredband.

Qrt Winbo, VD på VSFL:

Bredbandsutbyggnaden är mycket viktig för oss och har underlättat enormt för våra kunder att hantera sina bildbehov på ett snabbt och smidigt sätt.

För mera information kontakta:

  • Jonas Birgersson, VD Labs², på 070–515 27 62
  • Qrt Winbo, VD VSFL, på 0513-175 11 eller 0703-491 860